Šis tailandietiškas padažas yra tikra žaliojo kario pasta, kurios jums reikia jūsų tailandietiškiems ir azijietiškiems receptams.
Pagamintas iš žaliųjų čili pipirų, kalendros, žaliosios citrinos, imbiero ir česnako, žalias karis yra švelniausias iš visų karių. Ganėtinai rūgštus ir šiek tiek saldus, jis vertinamas dėl savo saldumo, kuris išskiria jį nuo aštresnio raudonojo kario.
Kaip naudoti šią pastą?
Labai lengva virti, ši pasta puikiai tiks su visų rūšių maistu, pavyzdžiui, veršiena, vištiena ir net jautiena. Jis suteiks įpatingo skonio, kvapnumo ir pikantiškumo visiems jūsų patiekalams.
Čia, kaip Tailande, pateikiama pastos pavidalu, tereikia karį ištirpinti kokosų piene ir pakaitinti keptuvėje, kad gautųsi kreminis ir skanus padažas
Receptas (2-3 asmenims):
1. Sumaišykite 50 g kario pastos su 2 šaukštais augalinio aliejaus (švelniai kaitinkite, 1 minutę).
2. Supilkite 400 ml kokosų pieno ir nuolat maišykite (vidutinė ugnis, 1 min.).
3. Įdėkite 250 g mėgstamos mėsos ir maišykite, kol iškeps.
4. Įpilkite žuvies padažo, palmių cukraus ar prieskonių pagal pageidavimą.
5. Įdėkite 60 g supjaustytų baklažanų, kol iškeps. Įdėkite baziliko lapelių, kaffir laimo lapelių ir šviežių čili.
6. Prieš patiekiant papuošti baziliko lapeliais. Patiekite su garuose virtais ryžiais.
Sudedamosios dalys: Fresh green Chilli 33%, Lemongrass, Garlic, Shallot, Salt, Galangal, Spices (coriander, seeds, cumin powder).
Alergenai: Sudėtyje yra kmynų, kalendros sėklų.
Kilmės šalis: Tailandas
There are no reviews yet.