Marinuotos žuvies padažas salotoms NONGPORN, 300 ml.

Nongporn Fermented Fish Sauce – tai tradicinis tajų padažas, gaminamas iš fermentuotos žuvies ir druskos. Tai pikantiškas ir kvapnus padažas, kuris dažniausiai naudojamas, kaip įvairių patiekalų, įskaitant sriubas, skrudintas bulvytes ir tiesiog, kaip pagardas.

3,99 

Padažas savo unikalų skonį ir aromatą įgauna fermentacijos proceso metu, todėl laikui bėgant žuvis gali išgauti įpatingus skonius. Gautas padažas yra sodrus, sūrus ir kupinas umami skonio.

Nongporn fermentuotas žuvies padažas yra plačiai prieinamas daugelio šalių prekybos centruose ir specializuotose parduotuvėse ir yra populiarus tarp tų, kurie mėgsta tajų virtuvę. Tai universalus ingredientas, kurį galima naudoti norint suteikti skonio gilumo įvairiems patiekalams – nuo ​​mėsos ir jūros gėrybių patiekalų iki daržovių troškintų bulvyčių ir makaronų patiekalų.

Apskritai Nongporn fermentuotas žuvies padažas yra skanus ir būtinas tajų virtuvės ingredientas. Dėl unikalaus skonio ir aromato jis yra privalomas ingredientas kiekvienam namų virėjui ar virėjui, norinčiam sukurti autentiškus tailandietiškus patiekalus.

Sudedamosios dalys: Water, mixed pickled FISH 48% (GOURAMI 40% (trichogaster microlepis), CARP 15% (henicorhynchus siamensis), RASBORA 15% (rasbora tornieri), salt, rice powder), sugar, preservative: E211; E270, stabiliser: E415, flavour enhancer: E621; E635.

Alergenai: Žuvys ir jų produktai.

Kilmės šalis-Tailandas.

Svoris 0,56 kg

Customers reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marinuotos žuvies padažas salotoms NONGPORN, 300 ml.”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Paieška

Back to Top
Product has been added to your cart