Udon tai iš pačios Japonijos kilę tradiciniai makaronai kurie ya gaminami iš kvietinių miltų. Tai greitai išverdantys makaronai jie yra šiek tiek tankesni ir turi švelnesnį skonį nei grikių makaronai. Dėl šių savybių jie geriau perims kitų ingredientų skonį nei kiti.
Be šių makaronų, neįsivaizduojama daugybė japoniškos virtuvės patiekalų. Iš jų verdamos tradicinės makaronų sriubos su ryžiu vynu. Taip pat šie makaronai puikiai dera su itin smulkiai supjaustytu svogūnu, tofu gabalėliais ar krevetėmis. Udon makaronai puikiai tinka ir šalti tad su jais gaminamos makaronų salotos į kurias dažniausiai deda ridikėlius, agurkus, plėšytos vištienos ir pjaustytą virtą kiaušinį bei apšlaksto mėgstamiausiu sojos padažu.
Sudedamosios dalys: Wheat, flour, water, starch, salt, acidity regulator: E325, E270, stabiliser: E401.
Alergenai: Glitimo turintys javai ir jų produktai.
Tinka iki: 2024-12-19.
Kilmės šalis:
There are no reviews yet.