Ryžių dribsniai FARMER, 227 g.

Ryžių dribsniai yra tradicinis Azijos maistas, gaminamas iš ryžių miltų. Šie dribsniai yra ypač populiarūs besirūpinantiems sveikata arba vegetarams, kadangi jie gaminami iš grynų ryžių miltų ir vandens, juose nėra glitimo, kiaušinių, juose itin mažai riebalų ir druskos,  tačiau yra visų ryžiams naudingų vitaminų ir mineralų, tokių kaip: geležis, kalcis, riboflavinas ir vitaminas B1.

2,99 

Quantity In stock

Ryžių dribsniai – tai įvairūs makaronai, pagaminti iš ryžių miltų ir vandens mišinio. Jų paruošimas apima ryžių grūdų virinimą, kad jie būtų pakankamai minkšti, kad būtų galima formuoti, po to ryžių pasta suvyniojama ir suplojama į plokščius lakštus ir paliekama išdžiūti. Kai lakštai visiškai išdžiūsta, jie supjaustomi į mažus kvadratus, stačiakampius arba trikampius, kad susidarytų ryžių dribsniai. Taigi, kaip tailandiečiai naudoja ryžių dribsnius? Dažniausiai jie dedami į keptus ryžių makaronų patiekalus, tokius kaip Pad Kee Mao: patiekalas, paruoštas iš plačių ryžių makaronų, mėsos arba tofu, pupelių daigų ir įvairių prieskonių, įskaitant čili ir baziliką, suteikiant jam tvirtą ir ugningą skonį. Ryžių dribsniai taip pat plačiai naudojami Pad Thai (vienas iš Tailando nacionalinių patiekalų), gaminamas iš ryžių dribsnių, tamarindo sulčių, kiaušinių, raudonųjų čili pipirų, laimo, žemės riešutų, žuvies padažo, pupelių daigų ir jūros gėrybių, vištienos  jautienos arba tofu.

Šiuos ryžių makaronus pamirkykite šaltame vandenyje apie 30 min., tada pavirkite apie 3 min. Prieš patiekdami nupilkite vandenį ir įpilkite padažo.

Sudedamosios dalys: Rice Flower 90%, water.
Alergenai: nėra.
Kilmės šalis: Tailandas

 

Svoris 0,25 kg

Customers reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ryžių dribsniai FARMER, 227 g.”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Search for products

Back to Top
Product has been added to your cart