Enjuku Koji Miso sriuba yra patogumas keliaujant, o perkamiausia Enjuku Koji Miso siūlome kaip miso sriubą. Pažangi pakavimo technologija, leidžianti pasiūlyti garsųjį Enjuku Koji Miso šviežios pastos pavidalu su tradiciniais bonito ir rudadumblių dashi prieskoniais viename porcijos paketėlyje. Atskiras pakelis liofilizuoto kepto tofu ir džiovintų wakame jūros dumblių suteikia skanų keptą tofu ir žalumynų akcentą įpylus karšto vandens. Tobula umami ir saldumo pusiausvyra.
Paruošimo būdas: Į dubenėlį sudėkite šviežią miso pastą ir pagardus. Tuomet įpilkite 160 ml karšto vandens (vandens kiekį galite reguliuokite pagal skonį). Maišykite, iki kol miso pasta visiškai ištirps. Atidarius laikyti šaldytuve.
Sudedamosios dalys: Miso pasta: sojų pasta (vanduo, sojos pupelės, ryžiai, druska), vanduo, alkoholis, cukrus, dumblių ekstraktas, druska. Kiti: jūros dumbliai, keptas tofu (sojų pupelės, palmių aliejus, magnio chloridas, kalcio sulfatas, gliukono-laktonas), mielių ekstrakto milteliai, cukrus, žalieji svogūnai, džiovinti bonito milteliai, druska.
Alergenai: Sojų pupelės ir jų produktai.
Tinka iki: 2024-12-11.
Kilmės šalis: Japonija
There are no reviews yet.