Pantai čili pasta su sojų pupelių aliejumi yra vidutiniškai aštri,bet kartu savyje turinti saldumo, rūgštumo ir sūrumo pasta, ją galima naudoti bet kokiam Azijietiškam patiekalui. Paprastai ji gaminama iš džiovintų čili, česnako, cukraus, krevečių pastos bei žuvies padažo.
Pantai čili pasta su sojų pupelių aliejumi tinka su ryžiais, makaronais, sriubomis ar su kažkuo kitu ką mėgstate. Ji nei per aštri, nei per saldi. Gardi aitriosios paprikos pasta, tinkanti prie mėgstamiausių patiekalų.
Sudedamosios dalys: askaloniniai česnakai, česnakai, sojų aliejus 15% arba 10%, žuvies padažas (ančiuvių ekstraktas, druska, cukrus), tamarindas, prieskoniai, skonio stiprikliai (E621, E631, E627), dažiklis E160c.
Alergenanai: Sojų pupelės ir jų produktai. Žuvys ir jų produktai.
Tinka iki: žiūrėti ant pakuotės.
Kilmės šalis: Tailandas
There are no reviews yet.