Umami skonio prieskonis mononatrio glutamatas, geriau žinomas kaip MSG, žymimas E621 numeriu. Daugelį metų MSG buvo laikomas nesveiku ingredientu, tačiau jis natūraliai randamas mėsoje, žuvyje, piene ir daugelyje daržovių. Šiuo metu MSG plačiai naudojamas azijietiškoje virtuvėje, kaip skonio stipriklis, paryškinantis umami skonį patiekaluose (troškiniuose, sriubose, užkandžiuose). Gaminant tereikia nedidelio šio produkto žiupsnelio, todėl jo užteks ilgam laikui.
AJI-NO-MOTO® MONONATRIO GLUTAMATAS (MSG) yra glutamo rūgšties natrio druska, viena gausiausių aminorūgščių mūsų maiste. Glutamatas natūraliai randamas mėsoje, žuvyje, piene ir daugelyje daržovių. MSG yra gryniausias būdas suteikti UMAMI skonį. Maisto produktams jis suteikia sotumo ir paįvairiną skonį, taip pat suteikia skonio, švelnumo ir sudėtingumo. Atkartodamas šiuos natūralius skonio komponentus, AJI-NO-MOTO® MONOSODIUM GLUTAMATE suteikia išskirtinį gebėjimą pagerinti jūsų perdirbto maisto skonio savybes. Mononatrio glutamatas gaminamas pažangiais fermentacijos procesais, naudojant natūralius ingredientus.
Geriausia tai, kad MSG turi dviem trečdaliais mažiau natrio nei valgomojoje druskoje ir gali pagerinti maisto skonį, kartu sumažinant druskos poreikį.
Alergenai: nėra.
Tinka iki: žiūrėti ant pakuotės.
Kilmės šalis: Japonija
There are no reviews yet.