Greitai paruošiami tapijokos perlai su rudojo cukraus skoniu. Burbulinei arbatai ir desertams. Tačiau garsiausias receptas, kuriame tapijokos perlas užima didžiulę vietą, išlieka „Bubble Tea“. Pritaikomas bet kokiam skoniui ir visoms spalvoms. Veganiška versija su augaliniu pienu, žaliąja, juodąja arba balta arbata – tik jūs turite rasti sau tinkantį receptą ir suteikti laisvę savo vaizduotei.
Paruošimo būdas: 250g. tapijokos perlų suberkite į 2,5l verdančio vandens, tuomet virkite 2 minutes kol perlai pakils į viršų. Išgriebkite iš vandens ir sumaišykite su trupučiu cukraus. Tuomet patiekite į gėrimą ar desertą.
Sudedamosios dalys: Tapijokos krakmolas, vanduo, modifikuotas krakmolas, tirštikliai: E466; E412, dažiklis E150c, valgomoji esencija, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E262, e-polilizino hidrochloridas.
Alergenai: nėra.
Kilmės šalis: Kinija
There are no reviews yet.