Greitai paruošiami makaronai, ypač tiks aštrumą mėgstantiems gurmanams! Karbonariškas padažas suteikia makaronams pikantiško skonio, taip pat makaronus tinka pagardinti sūriu, jog suteiktų švelnesnį skonį.
Pagaminimo būdas: į 600 ml. verdančio vandens įdėkite makaronus ir virkite 5 minutes. Makaronus nukoškite, palikite 8 šaukštus vandens. Įdėkite padažą ir priedus. Kruopščiai išmaišykite.
Sudedamosios dalys: makaronai (77,4%) (kvietiniai miltai (glitimas), palmių aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, modifikuota tapijoka, druska, emulsikliai: E422, E322 (sudėtyje yra sojų); tirštiklis E412, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E501,E500, E339, E330; antioksidantas E306, žaliosios arbatos kvapioji medžiaga, dažiklis E101), karbonariško skonio padažas (12,9%) (vanduo, vištienos kvapioji medžiaga (sudėtyje yra kviečių, glitimo, sojų, salierų), sojų padažas (vanduo, sojos, kviečiai (glitimas), druska, fruktozė, aromato ir skonio stipriklis E635, česnakai, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E270, saldiklis E960), cukrus, datulinių paprikų skonio prieskoniai (sudėtyje yra sojų), česnakai, tirštiklis E1420, aitriųjų paprikų ekstraktas, dažiklis E160c, juodųjų pipirų milteliai, kario prieskoniai (sudėtyje yra aromato ir skonio stipriklio E635), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E270), priedai (9,7%) (kvapiosios medžiagos (sudėtyje yra sojų), cukrus, druska, tirštiklis E1420, petražolės, sojų aliejus, česnakų milteliai (sudėtyje yra rūgštingumą reguliuojančios medžiagos E330), paprikų skonio prieskoniai (sudėtyje yra rūgštingumą reguliuojančios medžiagos E341).
Alergenai: glitimo turintys javai ir jų produktai, sojų pupelės ir jų produktai,
Tinka iki: žiūrėti ant pakuotės.
Kilmės šalis: Pietų Korėja
There are no reviews yet.